Contact

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Ons team staat voor jou klaar. Of je nu zoekt naar particuliere opslag of zakelijke opslag, tijdelijk in verband met een aanstaande verhuizing of voor een langere termijn om ruimtegebrek of groei van je onderneming op te vangen. Wij beantwoorden je vragen graag, of plannen een afspraak in voor een persoonlijke afspraak op onze locatie.

Wilt u een opslag huren, gebruik maken van de korting of informatie opvragen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

  • Contactformulier
    Maak gebruik van het contactformulier en wij nemen contact met u op.
  • WhatsAppen
    Gebruik hiervoor de WhatsApp-button rechts onderaan de pagina.
  • Bellen
    Liever bellen? 06 27 02 86 50

sleutel en pincode

Als je opslagruimte huurt bij Selfstorage Cuijk, heb je door middel van jouw eigen sleutel en pincode altijd toegang tot jouw spullen. Onze locatie aan de Hulsbos 4A te Cuijk is dagelijks geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur.

Mogelijkheden

Heb je nog geen ruimte bij ons gehuurd, maar wil je de mogelijkheden op locatie komen bekijken? Dan ben je van harte welkom en verzoeken we je een telefonische afspraak te maken via 06 27 02 86 50. Direct een contract afsluiten? Zorg dan dat je een identiteitsbewijs en pinpas meeneemt, zakelijke huurders overleggen daarnaast een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Contract

Direct een contract afsluiten? Zorg dan dat je een identiteitsbewijs en pinpas meeneemt, zakelijke huurders overleggen daarnaast een uittreksel van de Kamer van Koophandel.